Bemutattuk a 8360 Hajtogató
című könyvünket

2023 február 10-én, pénteken este bemutattuk a 8360 Hajtogató című könyvünket a Klassz Kultbisztróban.
 
Hálásan köszönjük, hogy még a csilláron is lógtak a Kedves Érdeklődők!
Köszönjük támogatóinknak a Jankovics és Deák Kft-nek, a Baloghy Kft-nek és kiadónknak a Keszthelyi Városvédő Egyesületnek a támogatást, ami nélkül nem jöhetett volna létre ez a kiadvány.
 
Köszönjük Hegyi Zoltán publicistának és Somogyi Győző Kossuth-díjas festőművésznek a bemutatón elhangzott méltató sorokat!
Köszönjük a fotókat Belovári Andrásnak!
 
A könyv élete még csak most kezdődik el igazán, hamarosan jelentkezünk a közeljövő terveivel!
 
A 8360 Hajtogató könyv megrendelhető a 8360.hu honlapon, valamint megvásárolható Keszthelyen a Pannon könyvesboltban, a Kályhák Házában és a Klassz Kultbisztróban.

Hasonló cikkek

Tervezz iskolakertet!

“Tervezz iskolakertet!” A belvárosi tagiskola megújulása diákszemmel.A keszthelyi Csány-Szendrey Általános Iskola belvárosi tagiskolájának épülete és környezete városunk történelmének és életének is fontos tényezője, a városkép

Tiszta levegőt! Tiszta fával, tiszta energiával

Tiszta levegőt! Tiszta fával, tiszta energiával Szerző: Béres Attila, építész Előzzük meg a szmog kialakulását megfelelő tüzelőanyaggal, fűtéstechnikával! Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy az őszi

Márton-napi lámpás templomépítés 2021

Márton-napi lámpás templomépítés 2021 Márton-napi lámpás templomépítésre hívunk. Találkozás: november 11-én 16:45-kor a kastélyparkban kialakított emlékhelynél.